Zanger & DJ voor bruiloft

Zanger en DJ inèèn voor het allerleukste trouwfeest, meer dan 25 jaar ervaring.

Zoek je live entertainment voor jouw trouwfeest? Wanneer je gaat trouwen dan wil je als vanzelfsprekend jullie speciale dag afsluiten met een topfeest. Maar wie moet je daarvoor inhuren? Een band, soloartiest of een DJ?

Zanger en DJ in èèn, de ideale combinatie!

Bruiloft
Hij heeft een geweldige stem, is een gezelligheidsdier en kan een menigte lekker aan het dansen krijgen. Patrick zingt de bekende Nederlandstalige covers, het leukste Engelstalige en eigen repertoire voor op de dansvloer.

Romantische “schuifel momenten” zijn voor Patrick ook geen enkel probleem. En tussen het zingen door wordt de muziek gedraaid die (van tevoren) is afgestemd op jullie feest en gasten.

Willen jullie dat jullie gasten liedjes kunnen aanvragen, dit is ook geen enkel probleem. Echt alle muziek is aanwezig. Heb je toch nog muziek die wij niet in ons bezit hebben, dan kunnen we altijd van tevoren regelen dat de muziek toch aanwezig is op jullie bruiloft.

De geluidsinstallatie kunnen we aanpassen op de ruimte en het aantal gasten.

Willen jullie een verlichte DJ Booth of een speciale lichtshow? Ook dit kunnen we allemaal verzorgen

Patrick is een veel geboekte bruiloftszanger en DJ

Vraag altijd eerst even na of Patrick nog beschikbaar is op jullie trouwdatum. Ook kunnen jullie een vrijblijvende offerte opvragen, vermeld dan wel even de locatie, het aantal gasten en uiteraard de datum. Doorgaans reageren we binnen een uur op al jullie vragen. Willen jullie liever direct contact, dan kan dit telefonisch 7 dagen in de week van 10:00 – 22:00 via dit nummer 06 - 508 349 01.

Ook kan er een afspraak gemaakt worden met Patrick om persoonlijk kennis te maken en al jullie wensen door te spreken.

Wij wensen jullie in elk geval alvast een super mooie dag toe!

Wat kunnen jullie verwachten?

  • Volledig verzorgd programma van bijvoorbeeld 4 uur zingen afgewisseld met draaien.
  • Continu feest, dus GEEN pauzes.
  • Patrick zingt 2 à 3 setjes en tussendoor draait hij muziek welke is afgestemd op jullie eigen wensen.
  • Echt alle muziek is aanwezig, of toch liever zelf een playlist aanleveren is geen enkel probleem.
  • Patrick zingt zowel Nederlands als Engelstalig.
  • Inclusief professionele geluidsinstallatie.
  • Licht(show) behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Patrick komt altijd samen met een professionele geluidstechnicus.
  • Al meer dan 25 jaar ervaring.
  • Als zanger kun je Patrick Willemse ook (vanaf) een half uurtje boeken.

Feestverlichting

Verlichting kan ook mee geboekt worden. Bijvoorbeeld de verlichte DJ Booth, deze schermt niet alleen alle kabels en apparatuur netjes af, ook geeft dit direct een feestelijke sfeer. Of de Wizard die de ruimte omtovert naar een discotheek, en gelijk jullie gasten uitnodigt om te gaan dansen. Met de vrolijke bewegende lichten kun je toch niet stil blijven staan?!. Lees meer over onze verlichting.

Met één telefoontje regelt u alles!

Als u mij belt, regelt u met één telefoontje alles wat u nodig heeft voor uw feestje via 06 - 508 349 01. Wij nemen binnen 1 uur contact op.

 

WhatsApp of SMS! Bijna direct een reactie, via 06 - 508 349 01. Dag en nacht 24/7 bereikbaar. Bellen kan ook Met één telefoontje naar 06 - 508 349 01 regelt u alles. Elke dag tussen 10:00 en 22:00 bereikbaar. Boekingsaanvraag Gebruik dan het formulier op onze website onder nu boeken.