Artiest: Nederlandse zanger en DJ in één

Een feest voor iedereen boeken / huren?

Maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring! Met de professionele Amsterdamse zanger Patrick Willemse geef je jouw gasten een avond vol plezier en mooie herinneringen. Zijn veelzijdige repertoire omvat zowel Nederlandstalige als Engelstalige hits, waardoor iedereen wordt meegenomen in een muzikale reis. Maar dat is nog niet alles, want wanneer je de Amsterdamse Patrick als zanger en DJ ineen boekt of huurt, ben je verzekerd van een complete en super gezellige avond waar iedereen zich kostelijk amuseert. Laat o.a. Nederlandse muziek de sfeer bepalen en geniet van een feest dat nog lang zal worden nagenoten! Neem nu contact op met deze artiest en maak jouw evenement tot een groot succes.

Kom alvast in de stemming!

Maak kennis met deze Nederlandse ras Artiest, Amsterdamse Volkszanger en DJ, maakt van elk feestje een top feest. Boek nu veilig en betrouwbaar jouw feest met entertainer Patrick Willemse.

Gezellig kroegfeest

Patrick inhuren voor een feest

  • Non-stop muziek, met een zanger en een DJ, dus geen stiltes of pauzes.
  • Als zanger is de Amsterdamse Patrick Willemse al vanaf een half uurtje te boeken.
  • Of een compleet programma, bijvoorbeeld 4 uur non-stop Zingen en Draaien.
  • Artiest Patrick zingt zowel Nederlandstalig als Engelstalig.
  • Alle denkbare genre muziek zijn aanwezig.
  • Verzoeknummers geen enkel probleem.
  • Inclusief geluidsinstallatie.
  • Feestverlichting ook mogelijk.

Wil je écht een leuke Nederlandse artiest boeken?

Voor een onvergetelijk feest op elke locatie en voor elk publiek, kies de Amsterdamse Zanger en DJ Patrick Willemse als jouw feestmaker! Of het nu gaat om bruiloften, bedrijfsfeesten, jubilea, diner shows, carnaval, avonden, après-ski feestjes, buurtfeesten op grotere podia of intieme privéfeestjes in gezellige kroegen, Artiest Patrick Willemse staat altijd garant voor een Nederlands topfeest.

Met zijn unieke talent en jarenlange ervaring weet Patrick het publiek te betoveren met een uitgebreid repertoire en een ongeëvenaarde draaistijl als DJ. Jouw evenement wordt een onvergetelijke ervaring vol energie en plezier met deze artiest!

Laat de Nederlandse Zanger en DJ Patrick Willemse jouw feest naar een hoger niveau tillen, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Neem vandaag nog contact op voor beschikbaarheid en prijzen, en maak van elk moment een spectaculaire herinnering die nog lang bijblijft! Liever direct boeken / huren? Bel dan naar: 06 0 508 349 01.

Feestverlichting

Dat Patrick er een Nederlands en Amsterdams feestje van maakt, staat als een paal boven water. En als je het echt helemaal top wilt hebben, dan is er ook nog waanzinnige feestverlichting te boeken of te huren. Denk bijvoorbeeld aan de verlichte DJ Booth of de Wizard die de ruimte omtovert naar een discotheek.

Alles is mogelijk om je gasten met de beentjes van de vloer te laten gaan met deze Amsterdamse artiest. Met deze vrolijke bewegende lichten moet je wel bewegen!

Met één telefoontje regelt u alles!

Als u mij belt, regelt u met één telefoontje alles wat u nodig heeft voor uw feestje via 06 - 508 349 01. Wij nemen binnen 1 uur contact op.

 

WhatsApp of SMS! Bijna direct een reactie, via 06 - 508 349 01. Dag en nacht 24/7 bereikbaar. Bellen kan ook Met één telefoontje naar 06 - 508 349 01 regelt u alles. Elke dag tussen 10:00 en 22:00 bereikbaar. Boekingsaanvraag Gebruik dan het formulier op onze website onder nu boeken.