Over Patrick Willemse

Meer dan 25 jaar zangervaring

Patrick Willemse is geboren 2 maart 1965 te Amsterdam. Deze sympathieke zanger zingt al ruim 25 jaar en is de laatste jaren uitgegroeid tot een zanger met een meer dan behoorlijk zangniveau. Hij heeft een prettig en warm stemgeluid en schuwt ook de hoge noot niet. Patricks interesse voor de muziek zorgde ervoor dat hij als dj plaatjes ging draaien op feesten en partijen. Zijn kennis van de muziek en het aanvoelen van het publiek, legde de basis voor Patricks zangcarrière. Patrick deed mee aan diverse talentenjachten.

De Soundmixshow

In 1998 deed Patrick mee aan de Henny Huisman Soundmixshow.

Met Patrick Willemse als René Froger. Zijn vertolking van René Froger sprak menigeen tot de verbeelding. Vanaf dat moment had Patrick de smaak te pakken en zingt hij op professionele wijze alle soorten repertoire. Hoewel Patrick vele malen optrad bij bruiloften en partijen en in diverse kroegen zong, had de zanger nooit eigen repertoire opgenomen. Hier kwam in 2014 verandering in.

Kus me lieveling” heeft 8 weken in de Nederlandse top 30 gestaan

In maart van dat jaar kwam met succes zijn eerste single uit. “Kus me lieveling” heeft 8 weken in de Nederlandse top 30 gestaan, en zelfs de 6e plek weten te behalen. Oktober 2014 kwam de 2e single uit "Jij zit in mijn hart"

De 5e single “Zeg mij niet" is speciaal geschreven over het leven.

Kim Kötter reikt Award uit aan Patrick

Op 1 februari 2018 wint Patrick een Award, namelijk de publieksprijs in de categorie Live Music voor bruiloften en partijen. Op die avond komt daar als verrassing nog eens de prijs voor creativiteit bij.

Inmiddels staat Patrick gemiddeld 150 keer per jaar op het podium.

Wanneer je Patrick vraagt wat hij het leukste vindt als artiest dan is zijn antwoord steevast “Iedereen die een feest geeft wil een onvergetelijke avond, dus dat is mijn doel, en als dat gelukt is maakt me dat een gelukkig mens”

Het laatste nieuws

Patrick Willemse is een ras artiest met meer dan 25 jaar ervaring. Boek deze zanger nu of vraag naar de beschikbaarheid en de prijzen. Amsterdamse zanger met Nederlands en Engels talig repertoire. Om je feestje compleet te maken kun je Patrick ook boeken als dj. Hij verzorgt dan de hele avond met live muziek. Kleine feestjes of grote evenementen? Patrick maakt er als zanger en dj altijd een mooi feest van.

Zangrepertoire

Als ervaren Zanger en Allround dj heeft hij het nachtleven van Amsterdam jarenlang vermaakt. En door af en toe een liedje te zingen heeft de geboren Amsterdammer zijn zangrepertoire opgebouwd. Het eerste succes dat hij daarmee bereikte was zijn deelname aan de soundmixshow. Daar scoorde hij hoog met het liedje “This is the moment” van René Froger.

Met één telefoontje regelt u alles!

Als u mij belt, regelt u met één telefoontje alles wat u nodig heeft voor uw feestje via 06 - 508 349 01. Wij nemen binnen 1 uur contact op.

WhatsApp of SMS! Bijna direct een reactie, via 06 - 508 349 01. Dag en nacht 24/7 bereikbaar. Bellen kan ook Met één telefoontje naar 06 - 508 349 01 regelt u alles. Elke dag tussen 10:00 en 22:00 bereikbaar. Boekingsaanvraag Gebruik dan het formulier op onze website onder nu boeken.